Antalyaspor Trabzonspor 7-0 / Trabzonspor'da Hami Mandıralı Veda Etti - Haber : Spor toto süper lig'in 33.

Antalyaspor Trabzonspor 7-0 / Trabzonspor'da Hami Mandıralı Veda Etti - Haber : Spor toto süper lig'in 33.. Arkasına sarkıp kaleciyi de çalımlayan ömer şişmanoğlu'nun golüyle tarihi farka koştu: Spor toto süper lig'in 33. Haftasının açılış maçında antalyaspor ile trabzonspor karşılaştı. Spor toto süper lig'in 33. Futbolgramtr 45.054 views4 year ago.

Spor toto süper lig'in 33. Spor toto süper lig'in 33. Futbolgramtr 45.054 views4 year ago. Haftasında karşı karşıya gelen antalyaspor ve trabzonspor'un 11 kişilik kadrolarında, ligde geçen haftaki maçlara göre beşer. Arkasına sarkıp kaleciyi de çalımlayan ömer şişmanoğlu'nun golüyle tarihi farka koştu:

Antalyaspor'dan tarihi fark | NTV
Antalyaspor'dan tarihi fark | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Haftasında karşı karşıya gelen antalyaspor ve trabzonspor'un 11 kişilik kadrolarında, ligde geçen haftaki maçlara göre beşer. Haftasının açılış maçında antalyaspor ile trabzonspor karşılaştı. Bu sonuçla antalyaspor şimdiye kadarki en farklı galibiyetini, trabzonspor ise en farklı mağlubiyetini aldı. Süper toto süper lig 'de33. Futbolgramtr 45.054 views4 year ago. Spor toto süper lig'in 33. Spor toto süper lig'in 33. Arkasına sarkıp kaleciyi de çalımlayan ömer şişmanoğlu'nun golüyle tarihi farka koştu:

Trabzonspor'da teknik direktör hami mandıralı, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı.

Bu sonuçla antalyaspor şimdiye kadarki en farklı galibiyetini, trabzonspor ise en farklı mağlubiyetini aldı. Süper toto süper lig 33. Spor toto süper lig'in 33. Spor toto süper lig'in 33. Bu sonuçla antalyaspor şimdiye kadarki en farklı galibiyetini, trabzonspor ise en farklı mağlubiyetini aldı. Antalyaspor'da 3 gol 2 asist i. Antalyaspor trabzonspor maçı geniş özeti izle. Trabzonspor'da teknik direktör hami mandıralı, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Futbolgramtr 45.054 views4 year ago. Haftasında antalyaspor'a konuk olan trabzonspor tarihinin en farklı mağlubiyetini aldı: Spor toto süper lig'in 33. Süper toto süper lig 'de33. Spor toto süper lig'in 33.

Spor toto süper lig'in 33. Spor toto süper lig'in 33. Antalyaspor'da 3 gol 2 asist i. Süper toto süper lig 33. Haftasında antalyaspor'a konuk olan trabzonspor tarihinin en farklı mağlubiyetini aldı:

sweet but psycho - sayfa 6 - uludağ sözlük
sweet but psycho - sayfa 6 - uludağ sözlük from galeri14.uludagsozluk.com
Bu sonuçla antalyaspor şimdiye kadarki en farklı galibiyetini, trabzonspor ise en farklı mağlubiyetini aldı. Spor toto süper lig'in 33. Spor toto süper lig'in 33. Bu sonuçla antalyaspor şimdiye kadarki en farklı galibiyetini, trabzonspor ise en farklı mağlubiyetini aldı. Trabzonspor'da teknik direktör hami mandıralı, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Haftasında karşı karşıya gelen antalyaspor ve trabzonspor'un 11 kişilik kadrolarında, ligde geçen haftaki maçlara göre beşer. Spor toto süper lig'in 33. Süper toto süper lig 'de33.

Spor toto süper lig'in 33.

Haftasının açılış maçında antalyaspor ile trabzonspor karşılaştı. Spor toto süper lig'in 33. Trabzonspor'da teknik direktör hami mandıralı, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. İşte tarihe geçen maçtan detaylar. Spor toto süper lig'in 33. Futbolgramtr 45.054 views4 year ago. Hafta mücadelesinde trabzonspor'u konuk etti. Arkasına sarkıp kaleciyi de çalımlayan ömer şişmanoğlu'nun golüyle tarihi farka koştu: Haftasında antalyaspor'a konuk olan trabzonspor tarihinin en farklı mağlubiyetini aldı: Antalyaspor'da 3 gol 2 asist i. Spor toto süper lig'in 33. Bu sonuçla antalyaspor şimdiye kadarki en farklı galibiyetini, trabzonspor ise en farklı mağlubiyetini aldı. Spor toto süper lig'in 33.

Antalyaspor trabzonspor maçı geniş özeti izle. Haftasının açılış maçında antalyaspor ile trabzonspor karşılaştı. Arkasına sarkıp kaleciyi de çalımlayan ömer şişmanoğlu'nun golüyle tarihi farka koştu: Mücadeleye ev sahibi ekip etkili başladı. İşte tarihe geçen maçtan detaylar.

Antalyaspor-Trabzonspor Maçı Canlı Anlatım
Antalyaspor-Trabzonspor Maçı Canlı Anlatım from www.karar.com
Antalyaspor'da 3 gol 2 asist i. Spor toto süper lig'in 33. Süper toto süper lig 33. Spor toto süper lig'in 33. Spor toto süper lig'in 33. Haftasında antalyaspor'a konuk olan trabzonspor tarihinin en farklı mağlubiyetini aldı: Spor toto süper lig'in 33. İşte tarihe geçen maçtan detaylar.

Trabzonspor'da teknik direktör hami mandıralı, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı.

Bu sonuçla antalyaspor şimdiye kadarki en farklı galibiyetini, trabzonspor ise en farklı mağlubiyetini aldı. Bu sonuçla antalyaspor şimdiye kadarki en farklı galibiyetini, trabzonspor ise en farklı mağlubiyetini aldı. Hafta mücadelesinde trabzonspor'u konuk etti. Süper toto süper lig 'de33. Haftasında antalyaspor'a konuk olan trabzonspor tarihinin en farklı mağlubiyetini aldı: Spor toto süper lig'in 33. Antalyaspor trabzonspor maçı geniş özeti izle. Arkasına sarkıp kaleciyi de çalımlayan ömer şişmanoğlu'nun golüyle tarihi farka koştu: Spor toto süper lig'in 33. Antalyaspor, spor toto süper lig 33. Spor toto süper lig'in 33. Haftasının açılış maçında antalyaspor ile trabzonspor karşılaştı. Haftasında antalyaspor'a konuk olan trabzonspor tarihinin en farklı mağlubiyetini aldı:

Spor toto süper lig'in 33 antalyaspor, trabzonspor. Spor toto süper lig'in 33.
banner